Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22

“Wij zijn tevreden over de samenwerking met Prolance”

“Wij zijn tevreden over de samenwerking met Prolance Projecten & Interieurs. Een zorginstelling als het Erasmus MC is continue in beweging en de voorzieningen verdienen de beste zorg. Als er een vloer gerepareerd of vervangen moet worden, wordt dit op een vaste dag in de week opgepakt door bekende gezichten en bij spoed dezelfde dag. De snelle service, professionele aanpak en het vermogen om mee te denken in oplossingen maakt Prolance een geschikte partner voor het Erasmus Medisch Centrum”, aldus Sandra Terbeek, complexbeheerder – Erasmus Medisch Centrum

Leverancier voor het Erasmus MC

Zoals bekend is Prolance trotse leverancier voor het Erasmus MC met betrekking tot de vloeren en zonwering. Bijna dagelijks zetten wij ons binnen de organisatie voor de volle 100% in om de voorzieningen in het ziekenhuis van optimale verzorging te voorzien. Net zoals het zorginstituut dat doet met haar patiënten.

Samenwerking Erasmus MC

Danny Voerman: “Het mooie van de samenwerking met het Erasmus MC is dat beide partijen volledig op één lijn zitten. Waar het Erasmus voorop loopt op het gebied van excellente zorg, lopen wij graag voorop in het aanbieden van nieuwe producten en diensten betreft de onderdelen vloeren en zonweringenSamen zorgen we ervoor dat een ieder een bezoek aan het Erasmus Medisch Centrum als zeer prettig ervaart.”

Back To Top