Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
Binnen zonwering herfst

Zorg voor goede binnenzonwering op kantoor

De herfst is begonnen! De dagen worden weer korter en daarmee ook kouder. Op kantoor kan de herfst een aantal nadelen met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan de laagstaande zon die hinderlijk ervaren wordt. Goede binnenzonwering kan hier verschil in maken.

Houd de kou buiten

In de herfst slaat het weer om en is de kans op lichte vorst groot. Toch is het vaak nog te vroeg om de verwarming hoog te zetten omdat het weer flink per dag kan variëren. Door middel van zonwering zorgt u dat er geen gas/energie verloren gaat aan verwarmen. Tussen de binnenzonwering en het raam ontstaat namelijk een luchtbuffer. Dit zorgt voor een extra isolatielaag dat 2 kanten op werkt. Zo blijft er een stuk minder koude lucht bij de ramen hangen.

Last van een laagstaande zon

In de herfst wordt het natuurlijk vroeger donker, maar daardoor staat de zon ook veel lager. Dit zorgt vaak voor een vervelende lichtinval op kantoor. Fel licht zorgt voor slecht zicht, en is al helemaal hinderlijk wanneer u kijkt naar het beeldscherm van uw laptop of televisie. Dit is niet alleen vervelend maar kan ook zorgen dat u met uw ogen gaat knijpen, wat hoofdpijn tot gevolg kan hebben. Met goede binnenzonwering wordt dit probleem verholpen.

Donkere dagen

Doordat het vroeg donker is, stijgt het aantal inbraken ook in deze periode. Zit uw kantoor op de begane grond? Dan kan er gemakkelijk naar binnen worden gekeken wat hier te halen valt. Zonwering kan hier verschil in maken.

Binnen zonwering voor op kantoor

Bent u op zoek naar binnenzonwering geschikt voor uw kantoorpand? Hieronder vindt u een selectie van onze aanbevolen zonwering:

  • Rolgordijnen; er kan gekozen worden voor een open, dichte of halfdichte stand. Hiermee kan de lichtinval direct beïnvloed worden.
  • Horizontale en verticale jaloezieën; regulering is volledig zelf te bepalen. Dit geeft de gelegenheid om zowel de privacy als lichtinval zelf te reguleren.
  • Shutters; zorgt voor minder lichtinval van buitenaf en geeft een luxe uitstraling. Dit maakt de ruimte direct een stijlvol geheel.
  • Plissé gordijnen; is zowel van beneden als van boven te bedienen. Hierdoor kan op een bijzondere manier de lichtval naar binnen toe gereguleerd worden.
  • Overgordijnen; zijn sfeerverhogend en bieden een hoge mate van privacy. In de herfst houden ze het felle zonlicht tegen en de kou.

Behoefte aan binnenzonwering?

Meer te weten komen over alle mogelijkheden en de diversiteit van binnenzonwering? Dan kunt u op onze website meer lezen over binnenzonwering. Wilt u meer informatie over ons aanbod binnenzonwering? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Back To Top