Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
Tapijt Prolance Projecten & Interieurs

Een tapijt voor elke ruimte

Een mooi tapijt geeft karakter aan elke ruimte. Eén van de fijnste eigenschappen is dat het geluiddempend en sfeer verhogend is. Sterker nog, wanneer u de keuze voor tapijt heeft gemaakt, is het dé basis van de inrichting. Of het nu om een kantoor, school, ziekenhuis of winkel gaat, bij Prolance Projecten & Interieurs heeft u keuze uit een enorme tapijtcollectie en bieden wij een uitgebreid advies.

Meer over ons

Onze tapijt collectie

Met tapijt zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden, zo ook bij Prolance Projecten & Interieurs. Heeft u een specifieke wens voor de borders, banden of andere figuratie? Of overweegt u toch een karpet gemaakt uit tapijt? Het kan allemaal. Onze tapijtcollectie bestaat uit: tapijttegels, kamerbreed tapijt, custom-made design, geprint tapijt en karpetten.

Prolance legt slim, snel en vakkundig uw tapijt

Bij Prolance Projecten & Interieurs komt u voor duurzame en kwalitatieve producten. Hier bent u verzekerd van een betrouwbare en flexibele leverancier. Onze medewerkers zijn professioneel opgeleid waardoor ze snel en vakkundig werken. Het kan zijn dat de locatie die van tapijt moet worden voorzien, niet zomaar leeg te halen valt om het nieuwe tapijt te laten leggen. In dat soort gevallen kunnen we een meerjarenplan met u aangaan of in fases delen vervangen. Oplossingen genoeg!

Onze service gaat verder dan het leggen van tapijt

Wij willen ervoor zorgen dat u dé beste keuze voor uw bedrijf of organisatie maakt en vervolgens optimaal geniet van het geselecteerde tapijt. Het meedenken met onze klanten, voorafgaand aan de installatie, het goed onderhouden van uw tapijt, de jaarlijkse controle daarvan en het ontzorgen van onze klanten, zijn diensten die voor ons vanzelfsprekend zijn.

Bestel uw tapijt bij Prolance Projecten & Interieurs

Wilt u meer weten over onze tapijten en de toepassingen? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Neem contact met ons op
Tapijt Prolance Projecten & Interieurs
Tapijt Prolance Projecten & Interieurs
kleur van het jaar

Zo past u de Kleuren van het Jaar 2024 toe bij ieder project

Verfleveranciers PPG en Sikkens maakten onlangs hun Kleuren van het Jaar 2024 bekend. Beide kleuren bieden onwijs veel mogelijkheden voor ieder projectinterieur. Of u nu een kantoor, wachtkamer of horecagelegenheid inricht; de Kleuren van het Jaar zijn goed om te overwegen.
Lees meer
vacature projectleider

Projectleider

Ben jij goed in plannen, het overzicht behouden en het stellen van de juiste prioriteiten?…

Lees meer
werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Heb jij technisch en cijfermatig inzicht, houd je van een strakke planning en weet je…

Lees meer
junior accountmanager vacature

Junior Accountmanager

Ben jij net of binnenkort klaar met jouw studie en kijk je uit naar een…

Lees meer
Back To Top