skip to Main Content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 20
Tapijt Prolance Projecten & Interieurs

Een tapijt voor elke ruimte

Een mooi tapijt geeft karakter aan elke ruimte. Eén van de fijnste eigenschappen is dat het geluiddempend en sfeer verhogend is. Sterker nog, wanneer u de keuze voor tapijt heeft gemaakt, is het dé basis van de inrichting. Of het nu om een kantoor, school, ziekenhuis of winkel gaat, bij Prolance Projecten & Interieurs heeft u keuze uit een enorme tapijtcollectie en bieden wij een uitgebreid advies.

Meer over ons

Onze tapijt collectie

Met tapijt zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden, zo ook bij Prolance Projecten & Interieurs. Heeft u een specifieke wens voor de borders, banden of andere figuratie? Of overweegt u toch een karpet gemaakt uit tapijt? Het kan allemaal. Onze tapijtcollectie bestaat uit: tapijttegels, kamerbreed tapijt, custom-made design, geprint tapijt en karpetten.

Prolance legt slim, snel en vakkundig uw tapijt

Bij Prolance Projecten & Interieurs komt u voor duurzame en kwalitatieve producten. Hier bent u verzekerd van een betrouwbare en flexibele leverancier. Onze medewerkers zijn professioneel opgeleid waardoor ze snel en vakkundig werken. Het kan zijn dat de locatie die van tapijt moet worden voorzien, niet zomaar leeg te halen valt om het nieuwe tapijt te laten leggen. In dat soort gevallen kunnen we een meerjarenplan met u aangaan of in fases delen vervangen. Oplossingen genoeg!

Onze service gaat verder dan het leggen van tapijt

Wij willen ervoor zorgen dat u dé beste keuze voor uw bedrijf of organisatie maakt en vervolgens optimaal geniet van het geselecteerde tapijt. Het meedenken met onze klanten, voorafgaand aan de installatie, het goed onderhouden van uw tapijt, de jaarlijkse controle daarvan en het ontzorgen van onze klanten, zijn diensten die voor ons vanzelfsprekend zijn.

Bestel uw tapijt bij Prolance Projecten & Interieurs

Wilt u meer weten over onze tapijten en de toepassingen? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Neem contact met ons op
Tapijt Prolance Projecten & Interieurs
Tapijt Prolance Projecten & Interieurs
kleur van het jaar

Gebruik de Kleur van het Jaar bij uw projectinrichting

De Kleur van het Jaar toepassen in uw project
Lees meer
gezonde werkomgeving

Gezonde werkomgeving draagt bij aan vitaliteit

Redenen waarom een gezonde werkomgeving een positieve invloed heeft op de vitaliteit.
Lees meer
Binnen zonwering prolance

Tips om de juiste binnen zonwering te kiezen

Drie tips om de keuze voor de juiste zonwering voor uw project een stuk makkelijker te maken.
Lees meer
Entreemat Prolance Projecten & Interieurs

Maak een goede entree met de juiste mat

Hoe heerlijk is het om na de zomerperiode te starten met een frisse entree? Dat kan met een entreemat.
Lees meer
Back To Top