Ga naar hoofdinhoud
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
Floortex

Floortex: duurzame oplossing voor uw vloer

Een mooie, goede vloer doet veel voor de sfeer in een ruimte. Vloeren zijn er dan ook in veel uitvoeringen en veel verschillende uitstralingen. Bovendien zijn de keuzes in materiaalsoort, kleuren en afwerkingen tegenwoordig oneindig groot. Hoe kiest u nu de perfecte vloer voor uw kantoor, school, ziekenhuis of winkel? De specialisten van Prolance Projecten & Interieurs adviseren u graag!

Meer over ons

Bijzondere sfeer

Elke vloersoort heeft eigen specifieke kenmerken en voordelen. Veel vloeren kunnen ook met elkaar gecombineerd worden, waardoor er een bijzonder geheel gevormd kan worden. Een geheel dat perfect aansluit bij de sfeer die u in het pand wilt creëren. De keuze voor een vloer wordt ook grotendeels bepaald door persoonlijke voorkeur, aangevuld met het onderhouds- en gebruiksgemak van de vloer. Wij kijken graag met u mee welke vloer het beste past bij uw ruimte!

Ruim aanbod vloeren

Bij Prolance Projecten & Interieurs hebben we een ruim aanbod vloeren:

Vloerbeschermingsproducten kunnen de levensduur van een vloer aanzienlijk verlengen. Floortex is producent en leverancier van dit soort duurzame vloerbeschermers. Denk bijvoorbeeld aan vloermatten, stoelmatten en entreematten. Door deze producten te gebruiken, beschadigt uw vloer minder snel en gaat uw vloer langer mee.

Samen maken we de beste keuze

Wij zorgen ervoor dat u de beste vloer kiest voor uw bedrijf of organisatie. Wij willen dat u optimaal geniet van uw gekozen vloer. Diensten die voor ons vanzelfsprekend zijn, zijn het meedenken met de klant, het onderhouden van de vloerbedekking, de jaarlijkse controle van de vloerbedekking en het uiteindelijk ontzorgen van de klant. Onze specialisten zijn betrouwbaar en flexibel. We werken snel, maar vakkundig en leveren duurzame en kwalitatief goede producten. Daarnaast denken we met u mee over de toekomst. We bespreken hoe u een vloer kunt toepassen, hoe het er in werkelijkheid uit gaat zien (aan de hand van een ontwerp), hoe de vloer onderhouden moet worden en hoe u de levensduur van uw vloer kunt verlengen – door bijvoorbeeld de producten van Floortex.

Prolance Projecten & Interieurs als partner?

Bent u op zoek naar een partner die u van A tot Z bijstaat bij de aankleding van uw pand? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op
Duurzame verhuizing ABN AMRO

Duurzame verhuizing ABN AMRO: Tapijt van voormalig kantoor Foppingadreef naar de Coolsingel met een opmerkelijke CO2-besparing

Trots zijn wij op de bijdrage die wij mochten leveren aan de succesvolle verhuizing van ABN AMRO naar Rotterdam in de afgelopen maanden. Gedurende dit project heeft ABN AMRO in alle aspecten een duidelijk streven naar duurzaamheid getoond, inclusief een onverwachte held: het tapijt!
Lees meer
Duurzaam kantoor: Ga voor een groene interieurinrichting

Duurzame kantoren: ga voor een groene interieurinrichting

Steeds meer bedrijven geven de voorkeur aan duurzame en groene werkplekken om te voldoen aan wet- en regelgeving en om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Maar wat zijn de trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzame kantoren en een groene interieurinrichting?
Lees meer
Vloer in zorginstellingen

Gezonde vloeren in de gezondheidszorg: een veilige en hygiënische omgeving

Vloeren spelen een belangrijke rol binnen de gezondheidszorg. Ze vormen niet alleen de basis van de fysieke infrastructuur, maar hebben ook een directe impact op belangrijke aspecten zoals hygiëne, veiligheid, uitstraling en duurzaamheid.
Lees meer
Akoestiek op school

Het belang van goede akoestiek op scholen

Een school is een plek waar intensief loopverkeer, zwaargewicht en bewegende objecten plaatsvinden. Het is van belang dat de vloer in een school hier tegen bestand is.
Lees meer
Back To Top