Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
Floortex

Floortex: duurzame oplossing voor uw vloer

Een mooie, goede vloer doet veel voor de sfeer in een ruimte. Vloeren zijn er dan ook in veel uitvoeringen en veel verschillende uitstralingen. Bovendien zijn de keuzes in materiaalsoort, kleuren en afwerkingen tegenwoordig oneindig groot. Hoe kiest u nu de perfecte vloer voor uw kantoor, school, ziekenhuis of winkel? De specialisten van Prolance Projecten & Interieurs adviseren u graag!

Meer over ons

Bijzondere sfeer

Elke vloersoort heeft eigen specifieke kenmerken en voordelen. Veel vloeren kunnen ook met elkaar gecombineerd worden, waardoor er een bijzonder geheel gevormd kan worden. Een geheel dat perfect aansluit bij de sfeer die u in het pand wilt creëren. De keuze voor een vloer wordt ook grotendeels bepaald door persoonlijke voorkeur, aangevuld met het onderhouds- en gebruiksgemak van de vloer. Wij kijken graag met u mee welke vloer het beste past bij uw ruimte!

Ruim aanbod vloeren

Bij Prolance Projecten & Interieurs hebben we een ruim aanbod vloeren:

Vloerbeschermingsproducten kunnen de levensduur van een vloer aanzienlijk verlengen. Floortex is producent en leverancier van dit soort duurzame vloerbeschermers. Denk bijvoorbeeld aan vloermatten, stoelmatten en entreematten. Door deze producten te gebruiken, beschadigt uw vloer minder snel en gaat uw vloer langer mee.

Samen maken we de beste keuze

Wij zorgen ervoor dat u de beste vloer kiest voor uw bedrijf of organisatie. Wij willen dat u optimaal geniet van uw gekozen vloer. Diensten die voor ons vanzelfsprekend zijn, zijn het meedenken met de klant, het onderhouden van de vloerbedekking, de jaarlijkse controle van de vloerbedekking en het uiteindelijk ontzorgen van de klant. Onze specialisten zijn betrouwbaar en flexibel. We werken snel, maar vakkundig en leveren duurzame en kwalitatief goede producten. Daarnaast denken we met u mee over de toekomst. We bespreken hoe u een vloer kunt toepassen, hoe het er in werkelijkheid uit gaat zien (aan de hand van een ontwerp), hoe de vloer onderhouden moet worden en hoe u de levensduur van uw vloer kunt verlengen – door bijvoorbeeld de producten van Floortex.

Prolance Projecten & Interieurs als partner?

Bent u op zoek naar een partner die u van A tot Z bijstaat bij de aankleding van uw pand? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

Junior Account Manager

Join us as a Junior Account Manager at Windeck Shipfloors and embark on a journey…

Lees meer
Junior Accountmanager

Junior Accountmanager – Vaar je eigen succeskoers bij Windeck Shipfloors!

Ahoy daar! Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en klaar om de zeilen te…

Lees meer
Sales specialist Prolance

Sales specialist – Word jij onze dealmaker?

Hey jij! Klaar om de commerciële motor binnen ons projectteam te worden? In deze functie…

Lees meer
vacature stoffeerder

Interieur vakman / Stoffeerder – Klaar om onze vloeren te laten schitteren?

Ben jij de held met de gouden handen, de koning van de snijtafel, of gewoon…

Lees meer
Back To Top