Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
Floortex

Floortex: duurzame oplossing voor uw vloer

Een mooie, goede vloer doet veel voor de sfeer in een ruimte. Vloeren zijn er dan ook in veel uitvoeringen en veel verschillende uitstralingen. Bovendien zijn de keuzes in materiaalsoort, kleuren en afwerkingen tegenwoordig oneindig groot. Hoe kiest u nu de perfecte vloer voor uw kantoor, school, ziekenhuis of winkel? De specialisten van Prolance Projecten & Interieurs adviseren u graag!

Meer over ons

Bijzondere sfeer

Elke vloersoort heeft eigen specifieke kenmerken en voordelen. Veel vloeren kunnen ook met elkaar gecombineerd worden, waardoor er een bijzonder geheel gevormd kan worden. Een geheel dat perfect aansluit bij de sfeer die u in het pand wilt creëren. De keuze voor een vloer wordt ook grotendeels bepaald door persoonlijke voorkeur, aangevuld met het onderhouds- en gebruiksgemak van de vloer. Wij kijken graag met u mee welke vloer het beste past bij uw ruimte!

Ruim aanbod vloeren

Bij Prolance Projecten & Interieurs hebben we een ruim aanbod vloeren:

Vloerbeschermingsproducten kunnen de levensduur van een vloer aanzienlijk verlengen. Floortex is producent en leverancier van dit soort duurzame vloerbeschermers. Denk bijvoorbeeld aan vloermatten, stoelmatten en entreematten. Door deze producten te gebruiken, beschadigt uw vloer minder snel en gaat uw vloer langer mee.

Samen maken we de beste keuze

Wij zorgen ervoor dat u de beste vloer kiest voor uw bedrijf of organisatie. Wij willen dat u optimaal geniet van uw gekozen vloer. Diensten die voor ons vanzelfsprekend zijn, zijn het meedenken met de klant, het onderhouden van de vloerbedekking, de jaarlijkse controle van de vloerbedekking en het uiteindelijk ontzorgen van de klant. Onze specialisten zijn betrouwbaar en flexibel. We werken snel, maar vakkundig en leveren duurzame en kwalitatief goede producten. Daarnaast denken we met u mee over de toekomst. We bespreken hoe u een vloer kunt toepassen, hoe het er in werkelijkheid uit gaat zien (aan de hand van een ontwerp), hoe de vloer onderhouden moet worden en hoe u de levensduur van uw vloer kunt verlengen – door bijvoorbeeld de producten van Floortex.

Prolance Projecten & Interieurs als partner?

Bent u op zoek naar een partner die u van A tot Z bijstaat bij de aankleding van uw pand? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op
tapijttegels

Transformeer uw kantoor met duurzame tapijttegels

Verfleveranciers PPG en Sikkens maakten onlangs hun Kleuren van het Jaar 2024 bekend. Beide kleuren bieden onwijs veel mogelijkheden voor ieder projectinterieur. Of u nu een kantoor, wachtkamer of horecagelegenheid inricht; de Kleuren van het Jaar zijn goed om te overwegen.
Lees meer
kleur van het jaar

Zo past u de Kleuren van het Jaar 2024 toe bij ieder project

Verfleveranciers PPG en Sikkens maakten onlangs hun Kleuren van het Jaar 2024 bekend. Beide kleuren bieden onwijs veel mogelijkheden voor ieder projectinterieur. Of u nu een kantoor, wachtkamer of horecagelegenheid inricht; de Kleuren van het Jaar zijn goed om te overwegen.
Lees meer
vacature projectleider

Projectleider

Ben jij goed in plannen, het overzicht behouden en het stellen van de juiste prioriteiten?…

Lees meer
werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Heb jij technisch en cijfermatig inzicht, houd je van een strakke planning en weet je…

Lees meer
Back To Top