Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
Lichtwering

Prolance is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van raambekleding in de ruimste zin van het woord. Zonwering en raambekleding bepalen voor een groot deel de sfeer in een werk- of woonomgeving, en het is dan ook belangrijk dat daar bij de keuze van lichtweringsproducten rekening mee wordt gehouden. Behalve comfort mag ook de functionaliteit van raambekleding niet uit het oog worden verloren. Kantoorpanden voorzien van veel ramen zijn een opvallende blikvanger voor uw bedrijf, maar het ’s zomers buitenhouden van de warmte vereist vaak professionele oplossingen. Door een optimaal evenwicht te bewerkstelligen tussen zonlicht en raambekleding kan lichtwering effectief en energiebesparend worden ingezet.

OPLOSSINGEN BIJ ELK VRAAGSTUK ROND LICHTWERING

Zonwering kan buiten of binnen worden aangebracht. Waarvoor wordt gekozen, is geheel afhankelijk van het soort gebouw en de eisen waaraan de raambekleding moet voldoen. Prolance ziet het als een uitdaging om zonwering te monteren die functioneel is én esthetisch verantwoord. Met name bij raambekleding die aan de buitenzijde wordt aangebracht is het van belang dat deze decoratief is. De eerste indruk die mensen krijgen is immers het visitekaartje van uw onderneming, woning of instelling. Uiteraard spelen meer zaken mee en moet de lichtwering bijvoorbeeld een comfortabele omgevingstemperatuur bevorderen. Bij de installatie van externe raambekleding spelen verder zonnestand, overheersende windrichting en bevestigingsmogelijkheden een rol.

TALLOZE MOGELIJKHEDEN LICHTWERING BINNEN

Anders dan bij raambekleding voor buitengebruik, wordt bij binnen zonwering meer gelet op het visuele comfort en de sfeer die deze in een bepaalde ruimte brengt. Desondanks kunnen gordijnen en andere interne zonweringsproducten ook anderszins bijdragen aan het veraangenamen van het woon- of werkklimaat. Elk type raambekleding heeft namelijk zijn specifieke kenmerken, zodat er altijd wel zonwering voor binnen is te vinden met de gewenste eigenschappen. Prolance kan onder meer overgordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen en duo-gordijnen installeren. Daarnaast monteren wij luminettes, silhouettes, shutters en diverse soorten jaloezieën. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor lichtwering? Neemt u dan online contact op met Prolance. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Onze werkmethode
Meet & agree
Idea concept
Design build
Evaluate aftercare
Betrouwbaar en flexibel
Professionele en opgeleide monteurs
Snel en vakkundig
Duurzame en kwalitatief goede producten
Onze opdrachtgevers
Back To Top