Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
Vloerenspecialist in Rotterdam

Prolance kan zich dé vloerenspecialist noemen in Rotterdam. Met ons uitgebreide assortiment hebben wij voor iedere opdrachtgever wat wils. Naast vloeren zijn wij tevens interieurspecialist op het gebied van binnen en buiten zonwering en op-maat-gemaakte wandoplossingen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Functionele en duurzame vloeroplossingen

Bij Prolance in Rotterdam kunt u terecht voor een goed advies en passend vloerontwerp. De vloer is een essentieel onderdeel in elke ruimte. Een vloer plaatsen is niet alleen een kwestie van maatwerk, maar de klus moet ook binnen afzienbare tijd geklaard worden. Het realiseren van een vloer komt veel bij kijken. Dat begint al bij de voorbereiding: de keuze van de vloer hangt van veel facetten af. Bij Prolance installeren wij diverse soorten vloeren: gietvloeren & coatings, pvc, linoleum, tapijt, rubber, hout, karpetten & lopers, entreematten en sportvloeren. Bij al deze vloeren zijn de keuzes in de uitvoering bijna onbegrensd.

“MVO staat bij Prolance Projecten & Interieurs hoog in het vaandel”

Naast het design van een vloer, zijn onze producten samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Hierbij wordt gelet op de milieubelasting zowel bij gebruik, onderhoud, productie en afdanking. MVO staat bij Prolance Projecten & Interieurs hoog in het vaandel.

Binnen- en buitenzonwering oplossingen

Naast het leggen van vloeren zijn wij uw partner voor het installeren van binnen en buiten zonwering oplossingen. Door de toepassing van zonwering, wordt er op twee plaatsen extra comfort gecreëerd, zowel buiten als binnen. Door de warmte en het mogelijk hinderlijke licht van de zon buiten te houden, kunt u toch heerlijk genieten van de zon. Zonwering is er in diverse vormen en voor iedere gevel, situatie of stijl is er een passende optie beschikbaar.

Rotterdamse opdrachtgevers

Wij werken dagelijks met veel passie en plezier aan onze opdrachten. Wij zijn actief in verschillende branches: onderwijs, overheid, zorg, kantoor, retail, hospitality en specials. En hebben hiervoor al mooie projecten mogen opleveren. Zo zijn wij voor zorginstelling Erasmus MC Rotterdam vaste partner voor het onderhoud van de vloeren en voor de binnen- en buiten zonwering in het gebouw. Ook voor Erasmus Universiteit Rotterdam werken wij op projectbasis op het gebied van vloerbekleding en binnen zonwering. En zijn wij als vloerenspecialist voor Kunsthal Rotterdam aan de slag gegaan om diverse vloeren aan te leggen. In het bijzonder de vloerbekleding voor de tentoonstelling The Fashion World of Jean Paul Gaultier: From the Sidewalk to the Catwalk

“Wij denken graag met u mee in het gehele proces”

Danny Voerman – eigenaar van Prolance Projecten & Interieurs: “Met onze klanten en opdrachtgevers in Rotterdam proberen we altijd een circulaire relatie op te bouwen. We leggen een nieuwe vloer, plegen periodiek onderhoud en als het product echt aan vervanging toe is door slijtage of andere gebreken, beginnen we weer van voor af aan. Wij vinden een gezonde relatie met zowel onze opdrachtgever als de eindgebruiker even belangrijk. Dat begint al in de voorbereiding. We geven technisch advies, denken mee in het ontwerp, installeren de producten en zorgen voor een strak eindresultaat.”

Onze werkmethode
Meet & agree
Idea concept
Design build
Evaluate aftercare

Neem contact op met de vloerenspecialist in Rotterdam

Prolance Projecten & Interieurs is gevestigd in Schiedam, vlakbij Rotterdam. Al vanaf 1996 streven wij er naar om het bedrijf en onze diensten in te richten naar de behoeften en wensen van de klanten. Wij denken graag met u mee in het gehele proces: van ontwerp tot onderhoud en nazorg. Neem contact met ons op voor een kennismaking.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Back To Top