Skip to content
Bel ons: + 31 (0) 10 760 22 22
kleur van het jaar

Zo past u de Kleuren van het Jaar 2024 toe bij ieder project

Als u zich bezighoudt met projectinrichting houdt u hoogstwaarschijnlijk de kleurentrends in de gaten. Verfleveranciers PPG en Sikkens maakten onlangs hun Kleuren van het Jaar 2024 bekend. Beide kleuren bieden onwijs veel mogelijkheden voor ieder projectinterieur. Of u nu een kantoor, wachtkamer of horecagelegenheid inricht; de Kleuren van het Jaar zijn goed om te overwegen.

Limitless als PPG’s Kleur van het Jaar 2024

Limitless is door verfleverancier PPG benoemd tot de Kleur van het Jaar 2024. De kleur stamt af van de gele kleurenfamilie en biedt, zoals de naam doet vermoeden, grenzeloze mogelijkheden voor een projectinterieur. Limitless is een zachte en rustige pasteltint die kalmte, inspiratie en productiviteit in iedere omgeving brengt. De PPG Kleur van het Jaar 2024 is op veel verschillende manieren toe te passen binnen een projectinrichting. Met het 60-30-10 principe, waar Limitless als hoofd-, nuance- of accentkleur gebruikt wordt, creëert u een fijne kleurbalans:

  • Gebruik Limitless als hoofdkleur (60%). Kies een prominente muur in uw ruimte en kleur het met Limitless. De kleur is krachtig genoeg om als prominente hoofdkleur te dienen die een natuurlijke sfeer creëert.
  • Pas Limitless toe in meubels en accessoires (30%). Denk hier bijvoorbeeld aan kussens, plaids, lampen of zelfs een statement meubelstuk zoals een fauteuil.
  • Combineer Limitless als accentkleur met andere kleuren (10%). Limitless is perfect te combineren met andere kleuren om een harmonieus geheel te creëren. Denk bijvoorbeeld aan neutrale kleuren zoals wit- of grijstinten, maar ook aan meer gedurfde kleuren zoals diepblauw of warm oranje.

Sweet Embrace als Sikkens Kleur van het Jaar 2024

Verfleverancier Sikkens koos Sweet Embrace als Kleur van het Jaar 2024. Sweet Embrace is fijne, vergrijsde lichtroze kleur die zorgt voor een rustige basis in iedere ruimte. Kenmerken die bij de kleur passen, zijn stabiliteit, rust en vriendelijk. Dit maakt Sweet Embrace een zeer geschikte kleur voor een projectinterieur.

Een trendy kantoorinrichting

De kleuren Limitless als Sweet Embrace zijn beide perfect toe te passen in een kantoor, zoals in raambekleding of wanddecoratie. De veelzijdigheid van Limitless zorgt ervoor dat de kleur zowel toegepast kan worden om levendigheid in een ruimte te blazen, maar juist ook om rust en kalmte te creëren. Het biedt een fijne balans tussen rust en energie. Welke sfeer u in uw kantoorruimte ook wilt, u creëert het met Limitless. Maar ook met Sweet Embrace maakt u de juiste kleurkeuze voor uw werkplek. De vriendelijke en zachte tint zorgt voor een positieve uitstraling en stabiliteit: ideaal voor een kantoorruimte.

De Kleur van het Jaar toepassen in uw projectinterieur?

Beide kleuren bieden met hun unieke eigenschappen veel mogelijkheden voor projectinterieurs. Van mooie frisse Limitless vloeren tot gordijnen in de tint Sweet Embrace. Durf te experimenteren, ga mee met de huidige kleurtrends en til zo de projectinrichting naar een hoger niveau. Het Prolance-team kijken graag met u mee waar u de Kleuren van het Jaar 2024 kunt toepassen in uw project, dus neem gerust contact met ons op.

Back To Top